Això s’acaba ja!

14 06 2009

Per començar, he de dir que l’assignatura ha complert les meves expectatives (objectius) que havia previst a principi de curs.

Si ens haguérem de guiar pel nom de l’assignatura semblaria una matèria més relacionada amb el món de les humanitats i, fins i tot, amb l’art. Però he de dir que també s’escau dins del món científic on té una clara aplicació. Només cal veure la gran quantitat de termes grecollatins que apareixen dins del camp de les ciències.

El coneixement de l’etimologia ens ajuda a esbrinar el significat de termes que abans no coneixíem. Per tant, a partir d’ara no hauré de recórrer tant al diccionari a l’hora de saber el significat de noves paraules ja que podré esbrinar-lo a través d’un treball deductiu partint del que he aprés aquest any a classe.

A més a més, el camp de la mitologia clàssica m’ha semblat un món fascinant que ens apropa a la manera que tindrien de pensar els antics grecs i romans. La lectura de mites i l’estudi d’alguns dels seus personatges han constituït treballs d’allò més amens.

Per altra banda, les dificultats amb les que m’he trobat en la realització dels treballs ha estat la manca de bibliografia específica o de fonts d’on extraure la informació que buscava. Cal dir que sempre n’he trobat, però no en la quantitat que haguera desitjat i de vegades hem quedava amb la sensació de que faltava alguna cosa.

De tota manera he de dir que és una assignatura molt recomanable i, en la que a banda d’aprendre, he passat molts bons moments (serà per l’ambient, perquè érem pocs alumnes, per la profe xD…?)

En fi, us trobaré a faltar aquest estiu…  

Bones vacances a tothom!adeu

C. Aitana Roures Segura

1 BAC V

Anuncios

Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: